Site: CIET Cosmetisch

Cosmetisch hulp

Wist u dat u door slechts een kleine aanpassing in uw uiterlijk nu zelf een groot verschil kunt maken in hoe u zich voelt? Dr. L.H. Wiggers is opgeleid door Drs. Tom van Eijk, cosmetisch arts, jarenlang gewerkt voor de Bergman Kliniek.

In ons centrum maken wij gebruik van

Restylane-huidfillers:
De Restylane-huidfillers bootsen het lichaamseigen hyaluronzuur na en zijn speciaal afgestemd op de verschillende huidlagen om het gezichtsvolume te herstellen en de kwaliteit en integriteit van de huid te verbeteren. De huidfillers zijn niet permanent. U kunt dus zelf bepalen of u het resultaat wilt verlengen.
Azzalure (botox) :
Azzalure® (botox) is een FDA goedgekeurd natuurlijke proteïne dat de gelaatsspieren verslapt door de zenuwimpulsen naar de gelaatsspieren te blokkeren.
Rimpels, fronslijnen, kraaienpoten of rimpeltjes rondom de mond worden namelijk veroorzaakt door de dagelijkse aanspanning van onze gezichtsspieren, elke keer dat we lachen of fronsen.

Met een paar kleine injecties ontspannen de bovenliggende spieren die de huid doet samentrekken. Vanaf het moment dat de spieren in ruststand zijn, kan de huid zich weer herstellen van de rimpel, de huid wordt zachter en het gezicht ziet er minder gespannen of vermoeid uit. Het duurt ongeveer een week voordat het resultaat van de behandeling zichtbaar is en dit blijft ongeveer 4 tot 6 maanden aan. Na de behandeling kunt gewoon weer uw dagelijkse activiteiten oppakken, want de behandeling is niet chirurgisch.

 Deze site is gemaakt met